18 November 2008

tak tahu nak kata apa

tak tahu apa nak dikata...

"kenapa dah lama tak update blog? akak tengok macam ada sesuatu ajer?"

entahlah, tak tahu apa nak dikata. tak tahu, banyak yang hendak diupdate. tapi takutlah pula orang kata macam-macam. biasalah manusia, tak semua yang boleh melihat orang lain. inikan my blog, jadi saya berhak nak update apa-apa pun. kalau yang tersinggung itu, telah ajer lah.

malam ni, jalan-jalan gi makan di JJ Seri Kembangan. lepas balik dr gym terus ke sini.




"ko nampak serius aje. satu team korang ke sana, ke sini, itu ini"

entahlah, tak tahu apa nak dikata. macam-macam yang berlaku. dengan vendor yang buat hal. cakap tak serupa bikin. sorry ler ya, aku dah tak layan korang punya sms lagi. hang pa tok sah dok tanya aku. kalu bos projek team aku tak cakap, bos besar aku cakap nanti. aku rasa bos aku dah cukup baik dan bertolerensi. tapi vendor masih bengong lagi. nanti kalau dalam progress meeting, siap lah jawapannya. nak kena serangan aku, tunggu.

balik rumah sambil dengan housemate tengok tv, kitorang belasah makan kismis. sedap gak kismi ini.


dan tak lupa juga, beraneka jenis kacang2. macam orang balik Haji ajer.



"you tahu tadi I pergi check, darah I naik. diorang suruh I berehat"

entahlah, tak tahu apa nak dikata. darah naik ker? la....rehat lah dulu. apa yang aku belajar, ia menjadi motivasi pada diri aku. kalau bos aku masih mampu untuk melaksanakan tugasan dan amanahnya, kenapa aku tidak boleh. apa pun, dia masih berusaha untuk mencapai sesuatu yang terbaik. aku ingin ucapkan TAHNIAH untuk kalian semua atas anugerah yang kita semua kecapi semalam "Bahagian Terbaik" bagi tahun 2008. kesemua ini hendaklah kita kekalkan, Isnyallah


"ko kena pergi esok, kalau ko tak pergi kitorang tak tahu nak jawab"

entahlah, tak tahu apa nak dikata. aku kena pergi juga. aku dah berjanji pada bos yang aku akan laksanakan semuanya dengan lancar sebelum aku bercuti panjang. walaupun lama lagi aku akan bercuti panjang, tapi due date projek Jun 2009. pelaksanaan mengikut fasa kena disempurnakan. okalah geng, korang set tarikh untuk aku, aku pergi. remind aku agar aku tak lupa.

notebook aku dan camera aku dah tak gerak lagi. dok atas meja. malam ni aku update lah blog aku.

Posted by Picasa

5 comments:

kami said...

salam kembali...

Cyberwira said...

betul kata ko tu.. blog ko suka hatilah kan nak tulis mcm2..syabas beta ucapkan.

CAHAYA said...

ada sesuatu ke?

apa pun yang berlaku, semua dtg dari Dia. so, samada nak berdiam diri atau redha je dengan apa yang terjadi, tepuk dada, tanya hati.

blood pressure sangat bahaya, boleh bawak stroke kalau tak tentu gaya. just take care lah!

axim said...

take your time and just Chill yaaa!!!

Alam Setia said...

Jeng jeng jeng....

jalan-jalan cari makan