31 October 2007

esok...

doakan esok yang terbaik untuk apa yang diaturkan. lawatan penal dan audit. 2 aktiviti serentak pada keesokan hari. kedua2nya alam terlibat. alamak kena pisah dualah diri ini. thanks Suhaimi and the geng jemput untuk majlis berhari raya tadi. masa lunch pegi sekejap ke Bukit Bintang untuk majlis ini. jumpa lah pula rakan2 lama disitu. pergh....pi sana pi situ, tukar sana tukar sini, pindah sana pindah sini, dalam komuniti yg sama. ko kenal aku, aku kenal ko, ko rakan aku, aku rakan ko. macam reunionlah pula.
3 sahabat siapkan tugasan untuk esok.

dari jendela, dah nak malam nie, mentari hampir menghilang diri

banyak lagi yang perlu disiapkan




alam setia disini. banyak kena siap untuk esok. 2 orang 'As', tima kasih support.

- solat maghrib dulu-



selera semalam

semalam selera makan lain sikit, mula-mula malas nak keluar waktu lunch tapi keluar juga akhirnya. pergi sekejap di carefour, alamanda. pilihan vitagen, ais krim dan buhan jeruk.




29 October 2007

...keperluan

...... kejap ke JJ Seri Kembangan beli barang2 keperluan dirumah.

u tengok ....

"you tengok semula, betul ke tak", satu ayat yang simple. nak tak nak kena continue semula research yang pernah dibuat dulu. orang nampak simple sahaja, outcome from the project tapi sungguh complicated. dont worry bos, i can do it. ramai yang kata 'ko kena buat lagi' , 'kali ni yang mana pula ko kena buat', 'siapa yang suruh' , 'untuk apa ko buat' +++. banyak soalan dari suara2 berdekatan.



Hidup, Cinta dan Inspirasi

Kesempatan menonton P.Ramlee, The Musical digunakan sepenuhnya untuk berehat sekejap dihujung minggu. Banyak perkara perlu diselesaikan. My previous research akan dibentangkan semula. Emmm.... banyak lagi kena buat berdasarkan maklumat terkini 2007. Apa-apa pun Alam tabik kepada pementasan teater ini. Sebuah teater muzikal yang ringkas menceritakan kisah kehidupan Seniman Agung Tan Sri. P.Ramlee. Bermula dari kisah 'Azizah' di Pulau Pinang, sehingga membawa ke zaman gemilangnya di Jalan Ampas, Singapura bersama Norizan. Perjananan menaiki kereta api, percinta, persahabatan, setia kawan, suka duka, pahit maung, curang, cemburu, tawa ria, komitmen pada kerjaya telah mengangkat P. Ramlee sebagai seniman yang sentiasa diingati. Sama padan, sama bidang , "Remy, Sally, Remy, Sally". Tahniah !!!


Next teater, Peter Pan. Jom tengok.

video

video

video

Gala Dinner 2007









Persembahan Ning






Persembahan Ning

video

26 October 2007

Menjadi Realiti

Kenangan kejayaan Tahun 2006 menjadi realiti dan dicatatkan pada 25 Oktober 2007.







Kek Lapis Sarawak