15 November 2010

Nasi Kandar Ahmediah, Pokok Ceri

Nasi kandar nasi kandar...mari makan nasi kandar. Di Putrajaya, tak da suasana macam ini. Jika di sebelah utara, nasi kandar menjadi pilihan. Kali ini Restoran Ahmediah yang terletak di Jalan Stadium berhampiran dengan Stadium Darul Aman dan Hospital Lama. Di Alor Setar, banyak restoran nasi kandar. Setiap satunya, mempunyai citarasa berlainan.


3 comments:

Cik Wanie said...

sedap ka kat situ?
nama ja dok sini lama,
tapi x pernah pi try pun,
huhuhuhu...

kalau teringin nak mkn nasi kandar,
dok pi kat penang saja:)

Anonymous said...

@cik wanie ..yesss mmg meletop!:)
mmg sedappp giler..sll turun kedai tu klu kami blk alor star!i guess d best nasi kandar kat alor setar kot,coz pernah try kat tempat lain,but semuanya manis2 jer...cuma ahmediah yg pedas2 mcm original nasi kandar kat penang tuh!!visit sooon,u wil b regular cust kat sana..:)

Anonymous said...

Cuba try kari ayam dia memang sedap. Kari kepala ikan pun sedap juga. Kari2 tersebut tidak berminyak dan tanpa santan.